Artykuły
Czytaj artykuły z dziedziny serwiu ekspresów nespresso
Aguila 420
Aguila, doskonałość na wielką skalę. Tradycja zawodowych baristów połączona z kunsztem technologicznym owocuje niezrównanymi doświadczeniami. Za dotknięciem jednego przycisku, przygotuj zamówione gorące lub zimne przepisy kawowe i napoje, które zachwycą Twoich...
czytaj dalejAguila 220
Ekspres o niewielkich wymiarach i zaawansowanej technologii zaprojektowany, aby zaspokoić potrzeby dużych hoteli, restauracji, kawiarni, cukierni i piekarni. Prosty w użyciu, pozwala za jednym dotknięciem przycisku przygotować niezliczone przepisy kawowe, trafiając w...
czytaj dalejSeria Gemini
Gemini 220 od Nespresso przygotuje doskonałe przepisy kawowe na bazie mleka dla Twoich klientów i pracowników. Wyposażony w podwójny system ekstrakcyjny i funkcję spieniania mleka, ten ekspres to idealne rozwiązanie dla miłośników kawy latte. Gemini 220 przygotowuje...
czytaj dalejEWOLUCJA EKSPRESU
Innowacja. To słowo, które może onieśmielać i inspirować. Co ciekawe, wiele ważnych innowacji narodziło się ze skromnych początków: w końcu pomysły potrzebują przestrzeni, by się rozwijać. Kiedy w 1986 roku zakładaliśmy naszą firmę, pracowało w niej pięć osób....
czytaj dalejNOWY EKSPRES OD NESPRESSO
Jeden z najnowszych ekspresów Nespresso jest inteligentny i ma wiele funkcji, a dodatkowo został wyposażony w technologię Bluetooth®, która daje użytkownikom jeszcze większe możliwości. Jeśli jesteś miłośnikiem kawy, pewnie nie zawsze umiesz przewidzieć, na jaki jej...
czytaj dalejOdpowiednie zmielenie ziaren
Mielenie kawy to magiczny moment, w którym zmieniamy wypalone wcześniej przez ekspertów ziarna kawy w drogocenny proszek. Proces ten ma niezaprzeczalny wpływ na ostateczny smak napoju, a jego poprawne przeprowadzenie wymaga ogromnej wiedzy eksperckiej i...
czytaj dalejAdres
02-441 Warszawa
Ul. Nastrojowa 25
Telefony
Tel.22 631 11 89
Tel. 600 333 471
Tel. 600 333 472
Email Us
kontakt@profnes.com